Fabrika nameštaja "Metallux" osnovana je 2006. godine, kao samostalna radionica za proizvodnju i prodaju metalnog nameštaja.

Početkom 2010 godine radionica prerasta i specijalizuje se za proizvodnju stilskih garnitura i klub fotelja u koži, ekokoži i mebl štofu.

U našem proizvodnom pogonu se nalazi širok izbog garnitura za dnevni boravak (garnitura Atlantic, garnitura Office Grande, garnitura TDF Laguna), fotelje za opremanje kafica, baštenske garniture, sklopive garniture, stolice, trpezarijske garniture i još mnogo toga..

Naš nameštaj je savremeno dizajniran i najkvalitetnije površinski obrađeni.
Pored standardnih dimenzija garnitura možemo Vam, u vrlo kratkom roku, isporučiti i proizvode u dimenzijama prema vašim potrebama.

Naš tim čine izuzetno obučeni radnici koji učestvuju u proizvodnji nameštaja, prolazeći kroz niz faza i na kraju kroz strogu kontrolu kvaliteta koja se vrši na Šumarskom fakultetu u Beogradu.

Ozbiljnost naše firme se ogleda u izuzetno velikom broju zadovoljnih kupaca i minimalnom roku isporuke što nam omogućuje naše stanje na zalihama.

Cilj kome neprestano težimo je stalno usavršavanje zaposlenih, modernizacija opreme i proizvodnje, kao i izuzetan kvalitet završnog proizvoda.
Naše odlike su:

- Izuzetan kvalitet proizvoda
- Minimalan rok isporuke
- Velike kolicine na stanju

S poštovanjem, fabrika namestaja "METALLUX"